لزوم انجام تست ماشین آلات و تجهیزات کارگاه‌ها از لحاظ حفاظت فنی و ایمنی توسط کارفرمایان  

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: کارفرمایان واحدهای تولیدی و خدماتی نسبت به انجام تست ماشین آلات و تجهیزات کارگاه‌های خود، از طریق شرکت‌های موضوع آئین نامه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین  از کرمانشاه، به نقل از روابط‌عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، بهروز جمشید مفید در خصوص لزوم رعایت موارد ایمنی در کارگاه ها به منظور کاهش حوادث ناشی از کار، اظهار کرد: بر اساس ماده پنج آئین نامه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی کارفرمایان مکلفند آزمایشات فنی ادواری یا موردی امور حفاظت فنی ماشین آلات کارگاه‌ها را از طریق شرکت‌های موضوع آئین نامه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی به صورت سالیانه انجام دهند.
وی افزود: کارفرمایان استان در صورتی‌ که تاکنون نسبت به انجام تست ماشین آلات و تجهیزات کارگاه اقدام نکرده‌اند، ضمن مراجعه به سایت مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی کشور به نشانی http://crtosh.mcls.gov.ir، بخش مشاورین فنی، نسبت به انتخاب شرکت مشاور در زمینه خدمات مورد نظر اقدام و پس از انجام تست های مرتبط و دریافت تاییدیه، نسبت به ارسال آن اقدام کنند.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: بدیهی است اینگونه تست ها الزامی‌ است که به صورت ادواری انجام پذیرد و عدم انجام آن در صورت وقوع حوادث شغلی ناشی از عدم کارایی تجهیزات و ماشین آلات مرتبط، مسئولیت و تاثیر پذیری بیشتری در وقوع حادثه متوجه کارفرمای کارگاه می شود.
جمشیدمفید خاطرنشان کرد: اسناد و مدارک مربوط به انجام تست‌های صورت گرفته در حوزه عملکرد صحیح و ایمن تجهیزات موجود در آن واحد به اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ارسال شود.   شایان ذکر است، آئین نامه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی به منظور ارتقای سطح ایمنی در کارگاه‌های مشمول و نظام‌مند کردن بکارگیری اشخاص دارای صلاحیت در زمینه خدمات ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار برای صیانت از نیروی انسانی و منابع مادی کشور به موجب ماده ۸۶ قانون کار جمهوری اسلامی ایران تدوین شده است.
46