تأکید رئیس سازمان حج و زیارت بر تنوع و سلامت تغذیه زائران ایرانی

رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از آشپزخانه مرکزی مدینه منوره، بر حفظ سلامت، کیفیت و تنوع در غذای زائران ایرانی تأکید کرد و روند طبخ، نگهداری و نظارت بهداشتی بر مواد غذایی را مورد بررسی قرار داد.

🔸به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، علی رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، به همراه جمعی از مسئولان ستاد مدینه، از آشپزخانه مرکزی محل طبخ غذای زائران ایرانی بازدید کرد.🔹رشیدیان در جریان این بازدید، ضمن بررسی نحوه پخت غذا، انبار تدارکات و واحدهای کنترل کیفی، بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و تغذیه‌ای در تمام مراحل تهیه و توزیع غذا تأکید کرد.🔸در ادامه، مسئولان تدارکات و انبار ستاد مدینه گزارشی از روند تهیه اقلام مورد نیاز از بازار مدینه، از جمله گوشت، مرغ، حبوبات، لبنیات، میوه و سبزی، ارائه کردند و اقدامات انجام‌شده برای اطمینان از تازگی و سلامت مواد اولیه را تشریح نمودند.🔹این بازدید با هدف ارزیابی عملکرد آشپزخانه مرکزی و اطمینان از ارائه غذای سالم، متنوع و مطابق با ذائقه زائران ایرانی انجام شد.🔸همچنین با توجه به تجربه برون سپاری حوزه طبخ غذا از تهیه مواد اولیه غذایی تا سرو غذا در اختیار مدیران آشپزخانه ها،میزان رضایتمندی زائران نسبت به کیفیت و نحوه سرو غذا مورد بررسی قرار گرفت